top of page

Bevegelser som hjelper

Kontrollerte og smertefrie bevegelser som gir styrke og bevegelighet tilbake der det faktiske problemet ligger. Med utstyr som måler og analyserer, guider og hjelper deg i hver bevegelse. Du får en effektiv, skånsom og smertefri behandling.

Behandlingen

hva-kan-vi-gjore-med-vond-rygg-og-nakke.

Hva

Behandlingen er en kombinasjon av personlig oppfølging og apparater som måler og analyserer deg, og som finner årsaken til dine smerter.

Les mer

hvordan-kan-vi-hjelpe-med-vond-rygg-og-n

Hvordan

Apparatene tilpasser seg, guider og hjelper deg gjennom behandlingen, slik at alt du gjør bidrar til et positivt resultat.

 

Les mer

hvorfor-hjelper-vaar-behandling-av-vond-

Hvorfor

Apparatene er laget med fokus på effektiv, skånsom og smertefri behandling av rygg- og nakkesmerter. 30 års forskning på over 150.000 rygg- og nakkepasienter gir resulater.

Les mer

Hva

Bevegelser som hjelper

- og gjør noe med det!

hva-kan-vi-gjore-med-vond-rygg-og-nakke.

Personlig tilpasset behandling krever en grundig forståelse av problemet. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon som avdekker din bakgrunn, smerte og egen vurdering av din situasjon.

Så gjennomfører vi omfattende tester med våre spesialapparater. Testene gir et tydelig bilde, med målbare data av dine svakheter i rygg og nakke, noe som ofte er årsaken til at du opplever smerte.

På den måten får du den mest effektive, skånsomme og smertefrie behandlingen. Vårt mål er at du skal få mindre smerte og få livskvaliteten tilbake.

fancy-ol.png

Apparatene har en datamaskin og ulike sensorer som kan måle din styrke og beveglighet i rygg og nakke. Testene finner nyanser som er vanskelig å finne for et menneske, selv med de beste forutsetninger.

Tester og måler din kropp

fancy-ol.png

Apparatene hjelper deg med å huske belastning og innstiller seg automatisk til din kropp. Skjermene på hvert apparat guider og motiverer deg slik at du utfører begvegelsene i riktig tempo, utslag og antall repetisjoner. Du får en trygg, kontrollert og smertefri behandling.

Tilpasser og guider

fancy-ol.png

Apparatene er utformet for å behandle problemer med rygg og nakke. Det vil si at øvelsene og apparatene tilpasses deg, og behandlingen optimaliseres underveis slik at vi hele tiden jobber med problemet på en måte som gir best resultat.

Best mulig resultat

Hvordan

Bevegelser

- bruk dem som medisin!

hvordan-kan-vi-hjelpe-med-vond-rygg-og-n

Rygg og nakke består av små dynamiske muskler, og store, for det meste statiske støttemuskler.

Når du opplever smerte, reduseres bevegeligheten, som igjen fører til tap av muskelstyrke og mer smerte.

Grunnen til at vi lykkes, er at våre apparater klarer å isolere og aktivere målområdet, og samtidig ha full kontroll på bevegelse og motstand på en smertefri måte.

fancy-ol.png

Enkle bevegelser

Kanskje vår beste referanse er en kvinnelig personlig trener som slet med en vond nakke over flere år. Etter en drøy måned med behandling to ganger i uken, opplevde hun at smertene begynte å avta.

fancy-ol.png

Riktige bevegelser

Smarte apparater justerer seg automatisk til deg, slik at du utfører bevegelsene riktig på en kontrollert og smertefri måte. Du får hjelp til å huske belastning, bevegelsesutslag og repetisjoner, da skjermen guider deg gjennom dette.

fancy-ol.png

Smertefritt og skånsomt

Behandlingen er optimalisert og skreddersydd til deg og dine plager. Øvelsene utføres på en trygg, kontrollert og smertefri måte.

Hvorfor

Datateknologi

- som støttes av ingeniørsarbeid

hvorfor-hjelper-vaar-behandling-av-vond-

Utstyret vi bruker, er et resultat av 30 års forskning og studier av over 150.000 rygg- og nakkepasienter, kombinert med et godt stykke teknologiutvikling og ingeniørarbeid.

Apparatene er utformet slik at de på best mulig måte skal hjelpe deg med å gjøre noe med problemet. Datateknologi gjør det mulig å analysere dypere på deg og det faktiske problemet. Samtidig som data fra databasen bidrar til at du får den mest effektive og målrettede behandlingen.

For deg betyr det at du raskere kan redusere smerten og få livskvaliteten tilbake.

fancy-ol.png

Apparatene måler hver bevegelse og gir deg tilbakemelding på om du utfører dem korrekt. Skjermene guider og motiverer deg i alt du gjør.

Verdens beste PT

fancy-ol.png

Din utvikling sammenliknes med tilsvarende diagnoser i en stor database. Denne innsikten gir deg raskere og bedre resultater.

Datagrunnlag

fancy-ol.png

Selv om mange diagonser har mange likhetstrekk, er det ofte små nyanser som er forskjellen. Dette er nyanser det ofte er vanskelig å se for et menneske.

Nøye hver dag

De som har prøvd behandlingen

Hva sier

Kundene våre

412B628A-DB41-4D91-94F6-37C22E7200FE.jpe

Anette, 30 år

«Det beste er at jeg endelig kan være den mammaen sønnen min fortjener».

Jobbet som PT i 10 år. Fikk nakkeproblemer for litt over 2 år siden. Smertene ble bare verre og verre og til slutt ble hun sykemeldt. Hun kom til oss etter å ha prøvd en rekke former for behandling uten resultat. Etter 1 måneds behandling følte hun seg bedre for første gang på 2 år.

Startet 2019, og var tilbake i full jobb Januar 2020.

IMG_0920.jpeg

Bodil, 77 år

«Jeg fikk et nytt liv! Kommer aldri til å slutte».

Slet i nesten 30 år med store smerter i ryggen. Etter å ha forsøkt i alle år med kiropraktor og andre former for behandling uten å bli bedre, startet hun i 2008 med en tidligere generasjon av apparatene. Regelmessig trening gjør at hun ikke lenger opplever smerter i ryggen.

Andreas3.jpg

Andreas, 31 år

«Jeg føler at jeg har blitt sterk på riktig måte. Selve opptreningen er morsom og spennende med all den hjelpen jeg får av skjermen som guider meg gjennom alle øvelser».

Etter en periode med mye tung jobbing, oppussing av hus og leiligheter, fikk han vondt i ryggen. Startet behandling i 2018.

Priser 
(Antall behandlinger vil variere fra person til person)

Behandling av
Rygg og Nakke

Back & Neck.png

Pris pr. behandling:
340,-

Undersøkelse - test:
740,-

Behandling av
Rygg

Back.png

Pris pr. behandling:
280,-

Undersøkelse - test:
540,-

Behandling av
Nakke

Neck.png

Pris pr. behandling:
280,-

Undersøkelse - test:
540,-

Behandling av kun rygg eller nakke

Har du helseforsikring

privat eller gjennom jobben?
 

Vi har avtale med alle forsikringsselskaper slik at du kan få dekket din behandlingen hos oss.

codan-logo.png
falck-helse_logo.png
gjensidige_horizontal_logo_rgb.png
if....png
protector.png
sparebank1.png
storebrand.png
tryg.jpg
vertikal-helse.png
Hva
Hvordan
Hvorfor
Bevegelser som hjelper
Økern Fysikalsk medisin. Smerter nakke og bakhode. Slutt på vond rygg og nakke

Slutt på vond rygg og nakke er en skånsom og effektiv form for behandling av vond rygg og nakke. Reduser smerten og få livskvaliteten tilbake.

eller ring 903 69 286
Priser
Kontakt oss

Skal vi gjøre noe med det?

Bestill time

eller ring oss hvis du lurer på noe

kontakt-bilde.jpg

La oss sammen gjøre noe med det, slik at du kan få det bedre. Timebestilling gjøres i vår kalender ved å trykke på "Bestill time" knappen. Du kan også bestille time på tlf. 903 69 286 eller benytt deg av skjemaet under så kontakter vi deg.

Takk for din melding!

bottom of page