top of page

Allmenn Fysioterapi

Vår fysioterapeuter har lang erfaring med rygg, nakke, ledd, muskler og sener.

Noen av de hyppigste plagene vi behandler pasientene våre for:

- Smerter i nakke, skulder og arm

- Hofte, kne og ankel behandling

- Opptrening etter skade/operasjon

  • Vi tilbyr Bløtdelsbehandling som er en form for behandlingsmetode der Fysioterapauten bruker hendene sine til behandle muskler, sener og ledd. Denne terapiformen kombineres gjerne med andre behandlingsmetoder som elektroterapi og opptrening.

 

  • Terapimaster også kalt slyngeterapi, er en behandlingsform som består av behandlingsøvelser i Redcord slynger. Målet ved slyngebehandlingen er å gjenopprette smertefrie bevegelsesmønstre og forbedre funksjonen. Behandling utfordrer muskelsamspillet og fokuserer på årsaken bak problemene – ikke bare symptomene.

  • Elektroterapi er behandling av skader og lidelser ved hjelp av elektrisitet. Strømimpulser tilføres huden ved hjelp av elektroder eller nåler. Et utvendig elektrisk støt vil få en muskelfiber til å trekke seg sammen, noe som benyttes til behandling av skader og lidelser. Behandlingen skjer for eksempel ved at et elektrisk apparat med elektroder blir plassert på triggerpunkter for å stimulere musklene til å arbeide. Ved behandling med elektroterapi er det altså ikke hjernen, men apparatet som sender ut impulsene.

bottom of page